Teljes Pókember – Irány A Pókverzum Film Magyarul Online【2018】[HD-Filmek]

Rating: 8.5
Pókember - Irány a Pókverzum

Pókember – Irány a Pókverzum

Pókember – Irány a Pókverzum Teljes Film Magyarul Ingyen A film a Marvel multiverzumán belül egy olyan világban játszódik, amelyben New York felhőkarcolói között több Pókember is hálóját szövögeti.

 • Kiadás: 2018-12-07
 • Termelés: Columbia Pictures / Sony Pictures / Sony Pictures Animation / Marvel Entertainment / Pascal Pictures / Arad Productions /
 • Megjelenési dátum:US 2018-12-07
 • A film költségvetése:$90,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Pókember – Irány a Pókverzum
 • Műfaj: Akció Kaland Animációs Sci-Fi Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Pókember – Irány a Pókverzum teljes film

Néz Pókember – Irány a Pókverzum Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Pókember – Irány a Pókverzum film

Directeur de film et équipage derrière Pókember – Irány a Pókverzum

 • Phil Lord/Producer
 • Phil Lord/Screenplay
 • Stan Lee/Characters
 • Steve Ditko/Characters
 • Christopher Miller/Producer
 • Bob Persichetti/Director

Pókember – Irány a Pókverzum – Filmszínészek és színésznő

 • Shameik Moore/Miles Morales / Spider-Man (voice)
 • Jake Johnson/Peter B. Parker / Spider-Man (voice)
 • Hailee Steinfeld/Gwen Stacy / Spider-Woman (voice)
 • Mahershala Ali/Aaron Davis / Prowler (voice)
 • Brian Tyree Henry/Jefferson Davis (voice)
 • Lily Tomlin/May Parker (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Pókember – Irány a Pókverzum teljes film,néz Pókember – Irány a Pókverzum film online ingyen HD, Letöltés Pókember – Irány a Pókverzum teljes film 720p hd, Pókember – Irány a Pókverzum film online ingyen magyar szöveggel, watch Pókember – Irány a Pókverzum movie online full version, Pókember – Irány a Pókverzum full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.5

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

CategoriesEgyéb kategória